FC Twente komt met “Ik mis oe” matchday pakket, ook in Hof van Twente af te halen

We moeten het bezoek aan voetbalwedstrijden missen en daarbij ook de gezelligheid van het stadion. Maar als de supporter niet naar het stadion kan, dan komt het stadion wel naar de supporter. Speciaal daarom is er in samenwerking met de supportersverenigingen van FC Twente en enkele sponsoren bij de uitwedstrijd tegen Willem II (zaterdag 17 oktober) het exclusieve FC Twente #IKMISOE Matchdaypakket verkrijgbaar. Dit pakket is voor IEDEREEN (je hoeft dus geen lid van een supportersvereniging te zijn en/of over een clubcard te beschikken) te koop en kan op zaterdag 17 oktober afgehaald worden op diverse afhaallocaties. Waaronder ook in Hof van Twente, helaas niet in Hengevelde.

Volwassenen Matchdaypakket à € 12,50:
Broodje Twenteham (incl. groente en saus)
2 Grolsch beugels (met speciale beugelnekhangers)
1 fles Pepsi Max
 
Kids Matchdaypakket à € 7,50
Broodje Twenteham (incl. groente en saus)
2 Sisi No Bubbels
1 fles Pepsi Max
 
Bestellen en afhalen:
De pakketten kunnen nu al worden besteld. Bij de bestelling kan gekozen worden om het Matchdaypakket op te halen bij De Grolsch Veste of bij een lokale FC Twente supportersvereniging, zoals FCT Eibergen en de Supportersvereniging Neede/Rietmolen.
 
Op woensdag 14 oktober krijgt elke deelnemer een e-mail met het exacte afhaaltijdstip waar het pakket op zaterdag 17 oktober af te halen zijn: Eibergen, Rietmolen/Neede, Groenlo, Winterswijk, Lichtenvoorde, Markelo, Goor, Delden, Hengelo, Enschede (De Grolsch Veste), Glanerbrug, Denekamp, Weerselo, Tubbergen, Geesteren (Ov.), Vriezenveen, Wierden, Den Ham, Hellendoorn, Nijverdal, Luttenberg en zelfs in de steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Arnhem.