Wilbert de eerste racekoning van Hengevelde!

Wilbert van de Krôg, heel soms ook wel ten Thije genoemd, is de eerste racekoning van Hengevelde! Een verzekeringsagent annex hypotheekadviseur met verstand van zo’n gevaarlijke sport, oké! In het laatste weekend in Abu Dhabi, waar onze Max Verstappen als winnaar uit de bus kwam was het nog snel even stuivertje wisselen met Christiaan Spijkerman die daarmee 2e werd. Op de derde plek eindigde oud lijstaanvoerder Frank de Wit.

En Wegdamnieuws, lange tijd de hekkensluiter van het klassement heeft uiteindelijk toch nog twee liefhebber onder zich weten te houden! Good old Jan te Wierik op de een na laatste plek. En Michel Van Til was dit jaar de rode lantaarndrager: Volgend jaar beter Michel!

De Formule 1-kalender 2021 bestaat uit een recordaantal van 23 Grands Prix. Als blikvanger voor de Nederlandse fans keert de GP van Nederland op Zandvoort weer terug op 5 september 2021. Ook de race in België staat op het programma op 29 augustus 2021. Op 21 maart gaan we weer van start in Melbourne Australië; Tot ziens bij: WEGDAMNIEUWS IN DE RACE!
Hieronder het eindklassement:

DE NUMMER 1: WILBERT TEN THIJE!