Seizoen WHC voorbij?

Het Nederlands Handbalverbond (NHV) heeft besloten de competities niet meer te hervatten. Dat is het gevolg van de verlengde lockdown vanwege het coronavirus. Promotie en degradatie komen daardoor te vervallen. Daardoor is ook het seizoen voor de handbalsters van de Wegdamse Handbal Club ten einde. Voorzitter Tim Leferink:
’Inderdaad, wij hebben hiervan ook kennisgenomen. Over een week hebben we het erover binnen het bestuur en TC. Dan zullen we aansluitend een reactie geven als er nieuws is. Voor de binnensporten is er op dit moment nog geen vooruitzicht/ perspectief en volgen we uiteraard de richtlijnen en volgen wij ook de berichtgeving. Veel meer kunnen we op dit moment niet helaas”.

Alternatieve competitie
De bond wil wel alternatieve competities opzetten voor verenigingen, maar die zullen op zijn vroegst pas in het weekeinde van 10/11 april aanvangen. "Het bondsbestuur is zich bewust van de teleurstelling die dit besluit met zich meebrengt, voor alle handballers die niks liever willen dan weer op het veld staan en de trainingen/wedstrijden hervatten", luidt een statement op de website.