Cupido-Dynamiek Dames 1 neemt 4 punten mee uit Eibergen.

Het combiteam zet de overwinningsreeks voort, de negende gewonnen wedstrijd op rij is een feit. Met een niet geheel complete selectie reisden de dames af naar Eibergen. De dames hadden geen wissels en dus moesten ze alles geven om deze wedstrijd te winnen. De dames hadden de tegenstanders drie weken geleden ook al ontmoet tijdens een thuiswedstrijd. Ze wisten dat het niet makkelijk zou worden. De wedstrijd begon moeizaam voor Cupido-Dynamiek. Uitblinker Rowan Berg “De scheidsrechter was een thuisfluiter wat ons de eerste set veel punten heeft gekost. Door de frustraties van de dames werden ze uit het spel gehaald. Het voelde alsof we niet tegen de tegenstanders speelden maar tegen onszelf en de scheidsrechter”. In de eerste set ging de winst dan ook naar Boemerang. De dames verloren met 25-21.Om de koppositie over te nemen, moesten de volgende drie sets gewonnen worden. Met nog rode hoofden van de vorige set werd de tweede set gefocust begonnen. Ze moesten hun eigen spel spelen en zich niet teveel aantrekken van de scheidsrechter. Deze set werd met veel vechtlust gewonnen met 22-25.De derde set ging geheel gelijk op.

Uiteindelijk wist Cupido-Dynamiek op voorsprong te komen en deze ook vast te houden. De set werd op karakter gewonnen met 23-25.

De laatste set startten de dames goed, Boemerang verslapte, de weerstand werd minder. De dames stonden voor met 17-22 en het leek alsof de set al binnen was… Boemerang kwam echter terug tot 21-22. Cupido-Dynamiek zette alles op alles en deze set werd toch nog gewonnen met 23-25.

Al met al een moeizaam en op karakter bevochten zege met als beloning de koppositie in de eerste klasse.

Rowan Berg zal de volgende 7 wedstrijden niet aanwezig zijn i.v.m. met een buitenlandse stage. Ik wens de dames ontzettend veel succes en ze zal het team uiteraard vanuit Gran- Canaria blijven volgen. Het team zal het voorlopig met de, door mij zelf gemaakte, mascotte moeten doen haha!”