Bedrijven volleybal 2015

Vrijdagavond 30 januari werd de 1e avond van het bedrijventoernooi van Cupido gespeeld. Een fanatieke en erg gezellige avond! (KLIK HIER VOOR DE FOTO’S) Vanaf 19.00 uur verzamelden de teams zich voor een kop koffie bij Deb's Sportcafé. In totaal deden er 12 teams mee op deze avond, dus de Marke was mooi gevuld. De spelers kwamen voornamelijk uit Hengevelde, maar er waren ook een paar teams uit de omgeving.
Na de poulewedstrijden gingen van elke poule de beste 4 teams door. Er werd uiteindelijk gestreden om de top 8. Voor de eerste 3 was er ook een heuse beker te verdienen.
Na een spannende finale, die eindigde in gelijkspel en waar de exacte punten moesten worden opgeteld, was de eindstand als volgt:

1. Rotink Mechanisatie
2. KPJ Hajo 2
3. Countus Teams, Deb's en vrijwilligers worden uiteraard bedankt voor de geslaagde avond! Zaterdag volgt nog een avond met 10 bedrijventeams. Hopelijk wordt deze net zo gezellig en sportief!Vergeet niet om morgenochtend Cupido te steunen door een paar worsten te komen. De leden komen langs de deur en er staat een kraampje op het marktplein. De worsten komen van slagerij Brummelhuis, dus smaak en kwaliteit gegarandeerd!!