WVV’34 ondanks goed voetbal 2-3 nederlaag

De stand op de ranglijst was niet terug te vinden in het spelbeeld hedenmiddag op het sportpark Ruperserve. Het was de Hengeveldse formatie dat bij vlagen het meeste balbezit had en tevens enkele goede mogelijkheden in de eerste helft produceerde. Met name Wouter Horstink was dichtbij een doelpunt na een fraaie voorzet van A speler Stan Aarnink. Heino wist nagenoeg geen enkele uitgespeelde mogelijkheid te creëren voor de thee, maar kwam in de 42e minuut toch op voorsprong via een schot uit de tweede lijn .
Koud uit de kleedkamer was het Wouter Horstink die WVV op gelijke hoogte bracht, maar lang konden de groen gelen hier niet van genieten. Vanuit een vrije trap werd het enkele minuten later 1-2 en even later viel zelfs de 1-3. Een omstreden gegeven vrije trap werd van richting veranderd en belandde zo achter doelverdediger Wouter Assink. In de slotfase was het Rob Pierik (zie foto) die zorgde voor de aansluitingstreffer en de Wegdamse mannen rechtten hun rug. Tot teleurstelling van velen bleek de extra tijd die de leidsman in gedachten had minimaal en tijdens de protesten viel er zelfs nog een rode kaart.

Het was grensrechter Eric Kluin die verhaal kwam halen en daar was scheidsrechter Mulder niet van gediend.
Komende zondag is het Schalkhaar dat wacht en in de laatste wedstrijd staat sportclub Enschede op het programma. De Enschedese formatie had vandaag Wijhe uit op het programma staan maar meldden zich af omdat men naar eigen zeggen over te weinig spelers beschikte.