vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Elastiekenkoers levert € 60.326 op

  • vrijdag, 27 juni 2014 06:08
  • Geschreven door 

Alle 140 renners kwamen gisterenavond even na 19.00 uur over de finish in de Grotestraat in Goor. Onder begeleiding van politiemotoren ging het peleton door het Goorse centrum. Na een ereronde mochten de renners hun familie en vrienden opzoeken, die met bloemen klaarstonden. De renners lieten zich sponsoren door eenieder, hetgeen niet zonder succes bleef. Het eindresultaat was ruim 60.000 euro. Dit bedrag werd gisterenavond op het podium in het Goorse centrum bekend gemaakt door Gorenaar Bart Wissink. Onder de renners waren ook de Hengeveldenaren Harrie en Gerard Pierik. Gerard over de rit: "Het was echt fantastisch! Ik heb er persoonlijk 190 kilometer opzitten. Eerst naar Diepenheim, daar hebben we lekker ontbijt gehad. Toen we van Diepenheim naar Hengevelde fietsen, kwamen we nog langs mijn eigen huis. Echt super! In Hardenberg hebben we nog wel een bui van drie kwartier gehad, maar we fietsten gewoon door, haha! Vooral het onthaal bij de finish was prachtig. Al die mensen die klaar staan, echt top! Wat het goede doel volgend jaar ook is, mijn broer Harrie en ik zijn van plan volgend jaar opnieuw mee te doen!".
Hieronder een fotoalbum waar vrijwel alle 140 deelnemende renners in zijn vastgelegd.

Laatst aangepast op vrijdag, 27 juni 2014 09:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren