vrijdag 26 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC speelt vanavond bekerfinale

 • zaterdag, 28 juni 2014 12:52
 • Geschreven door 

Vanavond om 20.30 uur is de finale voor de beker in Deurningen.  WHC 1 is fit en reist met een complete selectie af richting sporthal ‘t Hoge Vonder . trainer Bart van Rossum:”Als extra worden Jolien ten Thije en Ymke Kiezenbrink meegenomen.  Zij hebben in meerdere wedstrijden in de beker meegedaan.  Zij behoren daarom tot de groep. We gaan er voor in deze allerlaatste wedstrijd van seizoen goed af te sluiten en er een mooi feest van te maken.  Natuurlijk kunnen we alle steun gebruiken uit Hengevelde, want tegenstander Combinatie uit Losser is een goede ploeg. Zij zullen het ons zeer moeilijk gaan maken. In de competitie hebben wij thuis gewonnen en uit verloren ( onze slechtste wedstrijd van het seizoen”.
Laatst aangepast op zaterdag, 28 juni 2014 19:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2 reacties

 • Reactielink Mark zaterdag, 28 juni 2014 22:38 Geplaatst door Mark

  Had ik nu maar meegedaan . Want ik sta in een andere poule boven de koploper hier. Succes Arjan

  Rapporteren
 • Reactielink Els Baak zaterdag, 28 juni 2014 18:25 Geplaatst door Els Baak

  Jan Schoneveld is nu officieel fitness instructeur.
  Hij slaagde vanmorgen, nadat hij eerst een paar dames flink
  In het zweet wist te krijgen.
  Daarna nog enkele zeer pittige theorie vragen.
  En Jan had zijn diploma officieel gehaald.

  Rapporteren

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Twee jaar geleden ging ik met vakantie naar zee en werd mijn vrouw zwanger. Vorig jaar ging ik met vakantie naar de bergen en werd ze opnieuw zwanger. Dit jaar heb ik er schoon genoeg van…ik neem haar mee.

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren