zaterdag, 28 juni 2014 22:33

WHC pakt de beker

Geschreven door

Van meet af aan was het WHC die het wedstrijdbeeld bepaalde en met overtuiging de beker mee naar Hengevelde wist te nemen. Combinatie uit Losser wist nog het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken, maar liep vanaf dat moment achter de feiten aan. Het waren de Wegdamse dames die feller waren, technisch vaardiger en de bal veel sneller rond wisten te laten gaan en daarmee volkomen terecht als winnaar van het veld stapte met een 19-9 overwinning. Trainer Bart van Rossum:

 

“Superpot! Vooral verdedigend stond het als een huis, niet één die verstek liet gaan in de werklust!”. Routenier Ester Tuinte over de wedstrijd: ”We hebben laten zien wie de beste was, zowel aanvallend als verdedigend! Ik vond het een goede pot, we hebben met zijn allen lekker gespeeld!”. Een suporter:"Het was een wedstrijd met enkele fraaie doelpunten, dit belooft wat voor volgend seizoen!"

Klik hier voor mooie beelden van de slotfase en de prijsuitreiking

Klik hier voor enkele wedstrijdbeelden

Klik hier voor de foto’s

 

whc beketrtgh5i4l3ugvewkubvheqwklg


whc-beker

Laatst aangepast op zaterdag, 28 juni 2014 23:02
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.