donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV'34 met zelfvertrouwen de nacompetitie in: "Klaar voor de strijd"

  • zaterdag, 20 mei 2017 05:33
  • Geschreven door 

WVV'34 gaat zondag de nacompetitie in, dit om degradatie naar de 4e klasse te voorkomen. Eerste tegenstander is vv. Hengelo, de nummer 6 van de 4e klasse A. Op papier een makkelijke tegenstander, omdat het slechts een middenmoter is uit een lagere klasse. Desondanks zit Hengelo in een goede flow, het mag namelijk meedoen aan de nacompetitie voor promotie doordat het de 3e periode won. Dankzij deze goede serie maakt het nog kans op promotie, hetgeen niet makkelijk zal worden. Tegenstander WVV'34 tankte namelijk vorige week zelfvertrouwen door ruim te winnen van Oldenzaal. Aanvaller van WVV'34 Hamoudi Jaafil over het duel: "We hebben flink getraind deze week en zijn klaar voor de strijd tegen Hengelo. Ze beschikken over de topscorer van de competitie en wanneer je een periode pakt zit je als team in een lekkere flow. We spelen eerst tegen Hengelo en gaan er alles aan doen om door te gaan naar de volgende ronde, dan pas zien we verder."
Doelverdediger Wouter Assink over de komende wedstrijd:

“Eerst Hengelo en als we daar als winnaar uitkomen Losser, het enige dat ik eigenlijk van Hengelo weet is dat ze een aantal makkelijk scorende spelers hebben. Hamoudi heeft deze week weer volledig meegetraind, dus afgezien van Tom is iedereen fit. Het is nu gewoon belangrijk dat we met elkaar scherp zijn, we moeten vier finales winnen voor er "een prijs" te winnen valt! Erop of eronder dus! Kloten situatie, maar het is niet anders”.

Laatst aangepast op zaterdag, 20 mei 2017 22:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren