dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wegdamnieuws Eredivisie is weer online, doe ook mee!

  • dinsdag, 08 augustus 2017 10:52
  • Geschreven door 

Afgelopen seizoen was niemand minder jongeling Dani Morsink de beste. Behoudt hij zijn titel of wordt jij misschien wel de opvolger, dat kan! Wegdamnieuws heeft wederom de Wegdamse Eredivisie-poule georganiseerd, en wil je daar ook voor uitnodigen! KLIK HIER om deel te nemen: Bij de Wegdamnieuws Eredivisie word je coach van een team van spelers uit de Nederlandse Eredivisie. Dit team van 18 spelers stel je samen op basis van een fictief budget. Per speelronde in de Eredivisie stel je 11 spelers op in de basis, 4 spelers op de bank en 3 op de tribune. Je kunt per speler punten verdienen wanneer hij bijvoorbeeld scoort, een assist geeft, of wanneer hij (de keeper) de nul houdt. Met de Scorito-app kun je tijdens wedstrijden precies zien welke spelers uit je team actief zijn en of zij al punten hebben gescoord. Je kunt ook de opstellingen van je tegenspelers bekijken en met hen chatten. Vrijdag gaat de eerste ronde van start, maar de eerste vier rondes zijn proefrondes. Inschrijven kan nog ruim een maand. Op zaterdag 10 september om 18:30 uur, sluit de transfermarkt. Dat is gelijk aan de start van speelronde 5. Je kunt dan geen transfers meer doen tot aan de winterstop (speelronde 17).

Klik HIER voor alle regels.

Laatst aangepast op dinsdag, 08 augustus 2017 11:04
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

investigate this site 6 gpu mining rig profit 2018 grainesdesol.fr grainesdesol.fr bitcoin portugal multibanco