dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hengeveldenaar Jordy Veehof 8e op de quad in Bentelo

  • zaterdag, 12 augustus 2017 16:12
  • Geschreven door 

Zoals ieder jaar stond dit jaar weer vast de MX Bentelo op de agenda. Dit grote crossevenement wordt door vele crossers uit Hengevelde en omgeving verreden. Een grote variatie, van crossmotoren tot quads. Dit evenement begon afgelopen dinsdag met de jeugd. Woensdag kwamen de grotere machines aan de beurt. Ook dit jaar reed Hengeveldenaar Jordy Veehof hier weer aan mee. Het was een mooi vol starthek met een opkomst van 18 quadrijders. Jammer genoeg kreeg Jordy in de training te maken met een kapotte achterveer. Door snel te sleutelen kon de quad nog worden voorzien van een standaard achterveer. Dit is uiteraard geen fijn vooruitzicht om de wedstrijd mee in te gaan. Met deze veer had Jordy namelijk nog nooit gereden. Toch wist hij goed bij de eerste manche mee te komen. Na een tweetal ronden was hij al aardig gewend aan de setup van de achterveer. Jordy kwam vervolgens netjes als 8e over de finish. De tweede manche was er een minder mooie start, maar toch wist hij goed naar voren te rijden. Uiteindelijk kwam als 9e over de finish wat resulteerde in een daguitslag op de 8e plek. Buitenom de pech toch een mooie wedstrijd gereden. Zoals velen wel weten is dit voor Jordy een buurtwedstrijd. Normaal gesproken rijd hij mee met de Open Nederlandse Kampioenschappen en de streekwedstrijden. Dit jaar is hij van de 45 ONK rijders als 12e geëindigd in het klassement. Dit alles is uiteraard niet mogelijk zonder de geweldige sponsoren, waaronder uiteraard vele ondernemers uit Hengevelde. Deze wil hij dan ook via deze weg graag bedanken.

quad2

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://grainesdesol.fr/index.php why not check here bitcoin group se aktie news make money in bitcoin best to buy today like this