dinsdag 21 augustus 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dennis Groothold aan kop in Wegdamnieuws Eredivisie

  • vrijdag, 13 oktober 2017 12:38
  • Geschreven door 

Dat Dennis Groothold een voetbalkenner is, dat was bij menig Hengeveldenaar al bekend. Vele uren bracht hij al door zowel langs de lijn, als op het voetbalveld. Deze kennis is nu ook zichtbaar in de Wegdamnieuws Eredivisie. Hij grijpt namelijk de macht en staat bovenaan, nadat hij vorige speelronde nog 16e(!) stond. Is het een eenmalige actie of gaat Dennis zich dit seizoen mengen in de strijd om de prijzen. De stand staat inmiddels al eventjes want in verband met het Nederlands Elftal was er vorig weekend geen Eredivie. Deze top wordt naast Dennis gevormd door Thijs ter Huurne, Christiaan Spijkerman en Tim Blanken. Hieronder de stand:

busje1
busje2
busje3
busje4
busje5
busje6
busje7
busje8
busje9

Laatst aangepast op donderdag, 12 oktober 2017 19:46
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

EEN VOGEL IS NOOIT BANG DAT ZIJN TAK BREEKT
HIJ VERTROUWT NIET OP DE TAK MAAR OP ZIJN VLEUGELS

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren