zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Eerste ontmoeting in KNVB tijdperk

  • zaterdag, 07 oktober 2017 06:37
  • Geschreven door 
Lars Aarnink naar alle waarschijnlijkheid weer in de basis Lars Aarnink naar alle waarschijnlijkheid weer in de basis

WVV’34 gaat zondag richting naar Buurse alwaar een flink aantal  van de reclameborden van Duitse afkomst zijn. De laatste ontmoeting van de twee dorpsverenigingen stamt nog uit het TVB tijdperk, 17 maart 1996. De eindstand tegen 'een onbenullig spelend Buurse' (aldus verslaggever Hennie alias Macky Wegdam) was 1-1, doelpunt Michel Hoestee die een kwartier voor de tijd mee naar voren ging en de gelijkmaker binnenschoot. Stephan ter Doest raakte nog de onderkant lat, tegendoelpunt ging via het been van keeper Mark Escher. Hoe staat de selectie er voor volgens hoofdtrainer Roy Workel? “De selectie is nagenoeg fit. Tom ten Breteler heeft wel weer getraind maar niet wedstrijd fit . Doelverdediger Wouter Assink is nog een aantal weken afwezig vanwege knie klachten maar daarentegen is Wouter Roesscher is weer helemaal wedstrijdfit. Het is nog onduidelijk of Remi Leferink kan spelen, hij viel gisteren tijdens de training uit met hamstringblessure”.

MAX 8662

WVV’34  was in 1996 winnaar van de tweede periode en wist via de nacompetitie na 9 jaar weer te promoveren richting de vierde klasse KNVB, dit onder de afscheid nemende trainer Gerrit Put. Er werd gelijk gespeeld tegen vv ’t Centrum met 1-1, (doelpunt Stephan ter Doest) en gewonnen van Zuid Eschmarke met 2-1, dat getraind werd door Dick Achterhuis, trainer WVV in het seizoen erop. (doelpunten Erwin Rouweler en kort voor tijd de allesbeslissende door Tonnie Hartgerink)
Dat seizoen werd tevens de TVB (Twentse Voetbal Competitie) afgeschaft.  


Van 1978 tot 1987 speelde WVV eveneens in de 4e klasse.

Laatst aangepast op vrijdag, 06 oktober 2017 23:24
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren