zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC wint eerste thuiswedstrijd

  • zaterdag, 07 oktober 2017 19:50
  • Geschreven door 

WHC heeft de thuiswedstrijd tegen Overwetering vandaag met 20-16 gewonnen, het was de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Theo van der A van WHC over het duel: "Bij rust stond het 14-10 voor ons. We kwamen met 2-0 achter maar na 3 minuten was het gelijk, 2-2 . Overwetering liep weer uit naar 3-5 na 7 minuten. In de 16e minuut kwamen we weer gelijk, 8-8 en daarna liepen we uit naar 12-10. En op 14-10 hield Monique een penalty eruit en de ruststand werd 14-10. Na de rust kwamen ze terug op 15-12 maar we gingen door en de afstand bleef iedere keer 3 doelpunten. Het was een verdiende overwinning.
Esther Tuinte over de wedstrijd:

 "De eerste punten zijn binnen! Een mooi gevulde tribune. Fijn met zo'n sfeer thuis handballen! We lieten ons de eerste minuten overdonderen door hun snelle spel, mast bleven dichtbij. Gelukkig pakten we het verdedigen goed op en stonden we met rust op voorsprong. De doelstelling voor de 2e helft was dit behouden en dat hebben we eigenlijk de steeds gedaan. Ondanks dat het niet steeds even fijn liep in de aanval. Met Manon hebben we er een belangrijke speelster bij. Ze bewaart rust op de juiste momenten, scoort makkelijk en kan anderen in scoringspositie brengen. Ik denk dat we dit de komende weken alleen nog maar kunnen verfijnen zodat we nog beter op elkaar ingespeeld raken. Fijn om zo iemand met deze ervaring erbij te hebben ! En natuurlijk niet te vergeten onze mini Dorien!! Zij is ook een goede aanvulling dit jaar in ons team. Klein vlug en flexibel op de cirkel! Op naar de de 3e wedstrijd volgende week in Houten."

 

whc 1

 

whc publiek

Laatst aangepast op zondag, 08 oktober 2017 08:33
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://www.werathah.com read the full info here www.werathah.com
www.lacasagiusta.it