donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV'34 boekt zwaar bevochten overwinning

  • zondag, 08 oktober 2017 16:35
  • Geschreven door 
Veel viel er niet te juichen maar hier was het raak Veel viel er niet te juichen maar hier was het raak

In en tegen Buurse duurde het tot de 79e minuut voordat WVV het krachtsverschil door middel van een doelpunt in beeld bracht. Het was aanvaller Lars Aarnink die met een tegendraadse schuiver de eindstand van 0-1 op het scorebord bracht. Het was een wedstrijd om snel te vergeten. Het was keeper Tom Pierik die met een fabuleuze redding de drie punten wist binnen te harken. Zowel Stan Aarnink als Thijs Assink hebben geblesseerd het veld moeten verlaten.
WVV’34 speelde vandaag ver beneden hun kunnen tegen een Buurse dat alles deed om de Hengeveldenaren het voetballen onmogelijk te maken. Structureel 9 man achter de bal en een WVV dat zich er maar amper doorheen wist te voetballen. Trainer Roy Workel:” Ik denk dat de gelukkigste gewonnen heeft vandaag. Buurse had de mogelijkheid om op 1-0 te komen maar faalde 1-1 met Tom Pierik (zie foto bij lees meer red.). We hadden wel iets meer overwicht en dat resulteerde in een fout van de verdediging van Buurse die goed werd afgestraft door Lars/Snaars Aarnink. Mooie overwinning voor WVV'34!”
Bas Assink, wat is jou visie op de wedstrijd?

b kans

“Zwaar bevochten was het zeker. In de eerste helft gingen we te veel met hun spel mee wat resulteerde in een matige vertoning van ons. Zij hadden zo maar op voorsprong kunnen komen uit een corner. In de tweede helft was het voetbal beter aan onze kant. We kwamen goed weg dat de spits 1 tegen 1 faalde. Daarna een wereld goal van Snaars. Gelukkig konden we de overwinning over de streep trekken met nog een knappe redding op het laatst van Tom. Deze overwinning moet goed zijn voor het zelfvertrouwen. Op naar volgende week!”

b1

Buurse knokte voor iedere meter

Bjoost

 Linksachter Joost ten Heggeler

thijs

Invaller en uitvaller Thijs Assink in actie

 

Laatst aangepast op vrijdag, 16 februari 2018 07:57
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren