WVV’34 boekt zwaar bevochten overwinning

In en tegen Buurse duurde het tot de 79e minuut voordat WVV het krachtsverschil door middel van een doelpunt in beeld bracht. Het was aanvaller Lars Aarnink die met een tegendraadse schuiver de eindstand van 0-1 op het scorebord bracht. Het was een wedstrijd om snel te vergeten. Het was keeper Tom Pierik die met een fabuleuze redding de drie punten wist binnen te harken. Zowel Stan Aarnink als Thijs Assink hebben geblesseerd het veld moeten verlaten.
WVV’34 speelde vandaag ver beneden hun kunnen tegen een Buurse dat alles deed om de Hengeveldenaren het voetballen onmogelijk te maken. Structureel 9 man achter de bal en een WVV dat zich er maar amper doorheen wist te voetballen. Trainer Roy Workel:” Ik denk dat de gelukkigste gewonnen heeft vandaag. Buurse had de mogelijkheid om op 1-0 te komen maar faalde 1-1 met Tom Pierik (zie foto bij lees meer red.). We hadden wel iets meer overwicht en dat resulteerde in een fout van de verdediging van Buurse die goed werd afgestraft door Lars/Snaars Aarnink. Mooie overwinning voor WVV'34!”
Bas Assink, wat is jou visie op de wedstrijd?

“Zwaar bevochten was het zeker. In de eerste helft gingen we te veel met hun spel mee wat resulteerde in een matige vertoning van ons. Zij hadden zo maar op voorsprong kunnen komen uit een corner. In de tweede helft was het voetbal beter aan onze kant. We kwamen goed weg dat de spits 1 tegen 1 faalde. Daarna een wereld goal van Snaars. Gelukkig konden we de overwinning over de streep trekken met nog een knappe redding op het laatst van Tom. Deze overwinning moet goed zijn voor het zelfvertrouwen. Op naar volgende week!”

Buurse knokte voor iedere meter

 Linksachter Joost ten Heggeler

Invaller en uitvaller Thijs Assink in actie