dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Salut organiseert zaalvoetbaltoernooi voor jeugd

  • zaterdag, 21 oktober 2017 17:37
  • Geschreven door 

Welzijnsorganisatie Salut organiseert komende maandag (23 oktober) een zaalvoetbaltoernooi in  De Mossendam in Goor voor jongeren in de leeftijd van 11 tot en met 18 jaar. Er wordt gestreden in twee categoriën: Teams met spelers (5 per team) van 11 tot en met 13 jaar kunnen zich inschrijven alsmede spelers van 14 tot en met 18 jaar. Het toernooi in deze herfstvakantie wordt gehouden tussen 14:00 uur en 16:00 uur. Zowel jongens als meisjesteams kunnen zich inschrijven. Dat kan via de mail: [email protected] of via WhatsApp: 0686872628 of 06-86815281.

Laatst aangepast op zaterdag, 21 oktober 2017 20:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

check over here