dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV'34 oppermachtig maar met hakken over de sloot: 2-1

  • zondag, 22 oktober 2017 16:02
  • Geschreven door 

WVV'34 heeft vandaag dikverdiend maar een moeizame overwinning geboekt op vv. Diepenheim. WVV'34 bleeft te lang hangen in het versturen van breedtepasses in de eerste helft op momenten dat de aanvallende aanname mogelijk was. Tegen de ver inzakkende tegenstander waren de Hengeveldenaren in de eerste helft amper in staat om enig gevaar te stichten. Op momenten dat er even hoog druk gezet werd bleek gelijk hoe kwetsbaar de laatste linie van Diepenheim was. Het enige kansje was voor Tom ten Breteler 5 minuten voor de thee. De tweede helft werd Mahmoud Jaafil ingebracht voor linkerverdediger Justin Alferink waarmee WVV'34 met drie verdedigers ging spelen. Ondanks dat gaf de tweede helft hetzelfde spelbeeld als de eerste:

WVV'34 onmachtig en Diepenheim beperkte zich tot tegenhouden en een spaarzame counter. In de 70e minuut was het Mahmoud Jaafil die na een actie naar binnen broer Hamoudi vond die de bal gelijk op doel schoot. In de rebound was aanvoerder Tom ten Breteler er als de kippen bij en knalde het bekende leer van dichtbij tegen de touwen. Dat veranderde het spelbeeld enigszins, de blauw-witten uit het stedeke kropen enigzins uit hun schulp. De scheidsrechter blunderde in de 80e minuut waarmee de stand gelijk werd. Keeper Tom Pierik werd bijna omver gelopen in het doelgebied waardoor hij de bal losliet, de leidsman liet het gaan en vanuit de scrimmage die volgde verdween de bal over de doellijn. Uit een vrije trap van Bas Assink wist Gijs Pierik de bal terug te koppen op Tom ten Breteler die de bal in de 88e minuut keihard binnenschoot. 2-1.

Trainer Roy Workel over het duel: "Het was aan onze kant niet best. Diepenheim heeft ook niks gecreëerd. Ze maakten via een handsbal de gelukkige 1-1. Het was onze aanvoerder die nog kracht had om met met een puntertje de 2-1 binnen te drukken. Al met al een slechte wedstrijd maar wel drie punten."

WIENE1

wiene3

wiene4

Laatst aangepast op maandag, 23 oktober 2017 21:10
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://grainesdesol.fr click here for more info ethereum mining rig for sale