dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Senioren tennis halen wederom kampioenschap binnen

  • zondag, 22 oktober 2017 22:04
  • Geschreven door 
Heren 50+ team: Karel ter Huurne, Harry Lentelink, John de Vlieger, Wim Sander en reservespeler Gerard Kamp Heren 50+ team: Karel ter Huurne, Harry Lentelink, John de Vlieger, Wim Sander en reservespeler Gerard Kamp

Net als vorig jaar, zijn ook dit jaar zowel de dames 50+ als heren 50+ kampioen geworden in de Najaarscompetitie. De heren waren letterlijk en figuurlijk heer en meester op de eigen banen en wonnen met 4-0 de laatste competitiewedstrijd. De dames namen het in Enter op tegen de directe concurrent voor het kampioenschap. Waar het eerder in het seizoen nog 2-2 werd, overtuigden de dames nu met een knappe 3-1 overwinning.
Dames en heren, namens de club, van harte gefeliciteerd!

heren2
Dames 50+ team: Mariet Eijsink, Thera Pigge, Marianne Lentelink, Thea Assink, Catharina Bijen en Jeanette de Witte (niet op de foto).

Laatst aangepast op maandag, 23 oktober 2017 21:09
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

http://grainesdesol.fr best cheap usb bitcoin mining rights