WVV’34 verslaat Rood Zwart uit Delden

In een rommelige bekerwedstrijd was de slotfase van de eerste helft beslissend. Het was aanvaller Wouter Horstink die in de 41e minuut de 1-0 binnenschoot en twee minuten later Mahmoud Jaafil die met een snoeihard schot de Deldense keeper wist te verschalken. Direct na de thee wist Rood Zwart het net te vinden, echter vrijwel onmiddellijk na de aftrap was het verdediger Jos ter Huurne die met een 'fallrückzieher' fraai de eindstand op het scorebord bracht.
WVV'34 heeft nu zes punten uit twee wedstrijden, Rood Zwart daarentegen, waarvan de voorzitter onlangs nog riep zo snel mogelijk een stabiele derde klasser te willen worden, staat nog op nul punten uit twee wedstrijden. Het verloor donderdag thuis met 4-1 van vv Bentelo.