zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wegdamnieuws Eredivisie: stuivertje wisselen aan kop

  • vrijdag, 10 november 2017 05:26
  • Geschreven door 

Het is stuivertje wisselen aan kop in de Wegdamnieuws Eredivisie. Thijs ter Huurne, die al eerder de ranglijst aanvoerde dit seizoen, neemt de koppositie over van Robin Raanhuis. Daarachter blijven de plekken ongewijzigd in de naam van Arjan van Til en Rob Snijders. Weekwinnaar was overigens Jeroen Rosink, de man die vooralsnog geen rol van betekenis spreekt in het algemeen klassement, maar de stijgende lijn heeft ingezet. Naast Jeroen (10e) is Thijs Blanken de enige nieuwkomer in de top 10, hij bestiert de 9e plek en meldt zich dus ook in de strijd om de prijzen. Hieronder de stand:

hop1

hop2

hop3
hop4
hop5
hop7
hop8
hop9
hop10

Laatst aangepast op donderdag, 09 november 2017 23:57
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren