maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

FIFA toernooi bij WVV’34

  • maandag, 13 november 2017 14:30
  • Geschreven door 

In het nieuwe jaar, op zaterdag 3 februari, wordt er een FIFA 18 toernooi georganiseerd door het JAC'94. Het toernooi vindt plaats in de voetbalkantine van WVV'34. Voor deelnemers tot 18 jaar is dit toernooi van 14.00 -18.00 uur en bedraagt het inschrijfgeld € 2,50. Daarna, van 20.00 - 00.00? uur is het de beurt aan de deelnemers vanaf 18 jaar. Het inschrijfgeld voor hen is € 5,-. De finale van het toernooi wordt op de beamer in de kantine gespeeld.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren