zaterdag 21 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV’34 verslaat Juventa’12 in Tukkercup

  • dinsdag, 14 november 2017 21:50
  • Geschreven door 
Trainer Roy Workel zag dat het goed was Trainer Roy Workel zag dat het goed was

WVV’34 heeft vanavond in Wierden een uitstekende 1-3 overwinning geboekt in de Tukkercup. Na 20 minuten viel de 1-0 voor derde klasser Juventa'12 na een prachtig afstandsschot die vanuit 20 meter hoog in de goal verdween. Het enige wat de Hengeveldenaren brachten in die fase was een kans van Tom ten Breteler, maar hij stuitte op de keeper. Even later was het wel raak voor Hengeveldse top spits Tom! Uit een corner van Lars Aarnink kopte Wouter Roescher de bal op de keeper. In de rebound maakt Tom de gelijkmaker: Het revueweekend deed wonderen. Een beter Juventa’12 liet in de eerste helft na de kansen af te maken. WVV'34 begon goed aan de tweede helft, er werd volop beleving en strijd geleverd. In de 58e minuut was er een penalty voor WVV'34. Een prachtige steekpass van Lars Aarnink op Mahmoud Jaafil die vervolgens getackeld werd door de keeper; 1-2 voor WVV'34 door Wouter Roescher. (KLIK HIER VOOR DE STRAFSCHOP) In de 86e minuut beloonde Mahmoud zijn goede wedstrijd door de 1-3 op het scorebord te brengen. WVV'34 wint met 1-3 van Juventa'12 na een goede tweede helft waarin de 17 jarige jeugdspeler Dani Morsink zijn debuut maakte voor het 1e elftal! (zie foto bij lees meer)

juventa jpeg

Talent Sem Kuipers wordt binnen de lijnen gebracht

dani jpeg

De 17 jarige jeugdspeler Dani Morsink maakt z'n debuut voor het 1e elftal

Laatst aangepast op dinsdag, 14 november 2017 22:31
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren