donderdag 25 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vanavond W.H.C. - Auto van Ewijk/LHC; “Ik hoop dat ze het niet te spannend maken”

  • zaterdag, 02 december 2017 09:49
  • Geschreven door 
Eva hier op de bank, derde van rechts Eva hier op de bank, derde van rechts

WHC speelt vanavond om 19.30 uur in sporthal de Marke tegen Auto van Ewijk/LHC uit Lemelerveld, nog steeds zonder Eva Keuper. “Ik heb hielspoor aan mijn rechtervoet en dat wil maar niet herstellen! Ik hoop dat ik de 2e helft van de competitie weer mee kan spelen! Maar Miriem Stortelder en Manon Borghuis doen gelukkig weer mee! De tegenstander van vanavond staat op de 10e plek, wij op de 5e. We gaan weer voor de winst en ik denk ook zeker dat dat moet gaan lukken! En ik hoop dat ze het niet te spannend maken want dat kan ik niet aan op de bank!”
Hieronder de huidige stand:

stand whccc

Laatst aangepast op zaterdag, 02 december 2017 09:58
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren