donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC wint zonder eigen trainer van Auto van Ewijk/LHC uit Lemelerveld: 31-14

  • zaterdag, 02 december 2017 20:27
  • Geschreven door 

WHC heeft vanavond in eigen huis ruim gewonnen van Auto van Ewijk/LHC. Het werd 31-14. De ploeg die in éën week drie wedstrijden moet afwerken speelt vrijdag tegen Nieuw-Heeten en zaterdag tegen HAVAS in Almere. Een flink programma voor de ploeg van Theo van der A die vanavond ontbrak vanwege een weekend weg. Bij WHC waren behalve Eva Keuper alle speelsters vanavond fit, Manon en Miriem keerden terug in de selectie. Het was voor WHC een belangrijke wedstrijd om aansluiting te houden bij de bovenste teams in de competitie. De eerste helft ging vanavond beduidend moeizamer dan de tweede. Verdedigend begon WHC wat zwak, maar pakten dat later goed op waardoor ze in de rust al vier doelpunten voor stonden. Aanvallend zag WHC dat ze het moesten hebben van de snelle breaks of middenuit-ballen. Dat leverde mooie doelpunten op voor WHC.

Esther Tuinte over het tweede bedrijf: “De tweede helft pakten we dit wederom goed op en stonden we verdedigend nog beter, waardoor we verder uit konden lopen en dus aan een mooi doelsaldo konden werken. We kunnen terugkijken op een goede pot met mooie aanvallen, goed keeperswerk en coaching van Kitty en natuurlijk Eva. Zo konden we na de tijd Debby van der Made haar verjaardag even vieren met een borrel in de kleedkamer! Debby bedankt en proficiat!“.

doem1


doem2

 

whc wint jpeg

De overwinning moet natuurlijk zo snel mogelijk gevierd worden

Laatst aangepast op zondag, 03 december 2017 19:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren