donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mike boekt met FC Groningen eerste succes buitenshuis

  • zaterdag, 02 december 2017 21:26
  • Geschreven door 

FC Groningen zette ADO na een uitstekende reeks terug op aarde en pakte de eerste punten buitenshuis. Met een 0-3 zege op ADO Den Haag, dat op eigen veld open huis hield, is de crisis in het hoge noorden voorlopig weer even bezworen. Hengeveldenaar Mike te Wierik speelde 90 minuten waarin het zijn 6e gele kaart van het seizoen ontving. Mike, nog geen punt in een uitwedstrijd en nu zo’n overwinning! "Dat werd ook tijd! Vooral de manier waarop was gewoon heel erg goed. Als we na een uur met 6-0 voor staan mag ADO den Haag niks zeggen. Maar als je uiteindelijk met 0-3 wint mag je niet klagen. De sfeer was natuurlijk ook top in de kleedkamer, lekkere terugreis zo! Alleen jammer van die gele kaart. Ik heb hem nog niet teruggezien maar ik moest wel, hij ging tussen ons door dat mag niet gebeuren. Maar goed, het belangrijkste zijn de 3 puntjes”.

mike 3 jp

 

ado uit 2

 

mike 4 jp

Laatst aangepast op zaterdag, 02 december 2017 21:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren