dinsdag 17 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sinterklaas vergeet ook Cupido niet

  • woensdag, 06 december 2017 19:09
  • Geschreven door 

Afgelopen maandag, tijdens de training van de jeugd, stuurde sinterklaas 2 pieten langs om deze het volleybal-spelletje te leren wat meisjes maar super spannend vonden. Eerst moesten ze natuurlijk goed warm gedraaid worden, door te rennen en vooral het duiken op de mat. Dit vonden de pieten nogal lastig, maar ze werden er wel goed warm door. Daarna kwam het "echte"volleybal, maar oei, oei wat is dit moeilijk volgens de pieten, zij waren beter in het vangen van de bal, maar desondanks werd het roch een leuk spelletje. Daarna snel de kantine in voor de pepernoten en de pakjes. Pieten bedankt voor de leuke trainingen sinterklaas voor de mooie cadeau's namens de kinderen en de trainsters!

sint2

sint3

sint4
(bron: Cupido)

Laatst aangepast op woensdag, 06 december 2017 19:13
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

dogecoin litecoin bitcoin look at this site look what i found find more why not try here ethereum mining gtx 1060 ubuntu