maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC ruim onderuit tegen koploper

  • zaterdag, 09 december 2017 21:25
  • Geschreven door 

Met de tweede wedstrijd in twee dagen kwam ook de tweede nederlaag. De koploper Haves was veel te sterk voor de Wegdamse dames, de eindstand was 34-24 na een ruststand van 13-13. Trainer Theo van der A:”De eerste helft stonden met 10 minuten spelen al met 5-2 achter. Vervolgens kwamen we sterk terug en zelfs op een 8-10 voorsprong! Na de rust kwamen we niet meer in ons spel en Haves liep uit naar 16-12. Ze liepen verder uit en we kwamen er eigenlijk niet aan te pas”.

whc222222 jp

 

whc 3333 jpeg

 

 

Laatst aangepast op zaterdag, 09 december 2017 21:28
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren