donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nieuwe datum WVV'34 - vv Bentelo bekend

  • woensdag, 13 december 2017 16:01
  • Geschreven door 

De clash tussen de buurmannen zal nu, als de weersomstandigheden het toelaten gespeeld worden op zondag 25 februari. De laatste ontmoeting tussen de buurmannen stamt van donderdag 23 april 2009, het jaar dat WVV voor het eerst in haar bestaan promoveerde naar de 3e klasse. De Hengeveldenaren wonnen die wedstrijd met 1-0 door een doelpunt van Hamoudi Jaafil.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren