zondag 24 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Reminder: Opgeven Darttoernooi Varenbrink kan nog

  • dinsdag, 13 februari 2018 12:06
  • Geschreven door 

“Dit jaar houden we op vrijdag 2 maart voor Hengeveldenaren een blind koppel darttoernooi bij de Gebrande Waateren! Dat houdt in dat je je inschrijft en dat je uitgeloot wordt met wie je samen koppel gaat gooien” zegt Brian Beld namens de organisatie. “Bij het Blind koppel toernooi hoeft men niet met de ogen dicht te gooien, maar werd elke darter blindelings gekoppeld aan een dartsmaat en twee tegenstanders.  Elke wedstrijd worden er drie legs gespeeld zodat iedere darter nul tot drie punten kon verdienen. Na deze vijf wedstrijd ronden wordt de stand opgemaakt en gaat er een streep doorheen. Zodoende ontstaan er twee niveaus, een winnaar en een verliezerronde.
En op zaterdag 3 maart is het Hengevelde Open, dit met dezelfde opzet als afgelopen jaar, dus een winnaars- en verliezersronde. Het toernooi bestond in 2016 uit maar liefst 80 deelnemers. Opgeven kan via Brian Beld: 06-28387919.

beld dart 1

Laatst aangepast op dinsdag, 13 februari 2018 12:55
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren