zondag 27 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Opnieuw zware tegenstander voor Cupido Dames

  • donderdag, 14 december 2017 15:16
  • Geschreven door 

Na de thriller van vorige week tegen Havoc, volgt vrijdagavond weer een tegenstander van kaliber, namelijk het 1e damesteam van Revoc uit Rekken. Trainer Ben Trof: “Deze tegenstander staat ook in de top 4. Het lukte dit team in hun laatste thuiswedstrijd om Havoc met een 4 – 0 nederlaag terug te sturen naar Haaksbergen. Dus we weten wat ons te wachten staat. We moeten het nog steeds stellen zonder Maureen Grefte en Marieke Beuving, maar de meiden zijn vol vertrouwen, en willen de eerste seizoenhelft graag afsluiten als koploper, dus ze gaan vol voor de punten”.
Als “stand-in” zijn er vrijdagavond, naast de vaste invaller Mirthe Escher, ook Tessa ten Thije en Lauren ten Heggeler van meisjes A aanwezig.
Ben: ”De wedstrijd begint om 21.00 uur in De Marke. Kom in groten getale naar de sporthal en moedig onze meiden aan!”

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Een tienerkamer is net zoiets als de Action
Je gaat er naar binnen om rond te kijken en je komt buiten met ondergoed, sokken, kleding, bestek, borden, een zak chips en allerlei andere troep...

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren