maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV’34 maakt zich op voor de kraker *AFGELAST

  • zaterdag, 16 december 2017 05:32
  • Geschreven door 
Assistent trainer Rob Snijders wordt er nog niet echt warm van in Markelo Assistent trainer Rob Snijders wordt er nog niet echt warm van in Markelo

Als de natuur grasmat in Enschede het toelaat, zal morgen de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst op het programma staan. EMOS, de formatie van trainer Clemens Zwijnenberg, oud-speler van onder meer Feyenoord en FC Twente.  Wie wordt de Herbstmeister van 2017? De laatste ontmoeting tussen beide verenigingen was in 2002, het jaar dat de Enschedese ploeg ongeslagen kampioen werd. De voorbereiding met de sneeuw in de afgelopen week was niet optimaal, maar daar heeft de tegenstander ook mee te maken, hoe staat het ervoor bij de koploper? In Emos voor WVV de te kloppen ploeg? Trainer Roy Workel:

“We hebben van de week prima kunnen trainen. We hebben dinsdagavond in een zaal in Wierden speedsoccer gespeeld en donderdagavond prima kunnen trainen op het kunstgrasveld. We zijn in afwachting of Emos het door laat gaan. Ze spelen namelijk op gras. Wanneer de wedstrijd wel doorgaat dan zijn wij er klaar voor. De selectie is nagenoeg fit! Stan Aarnink zal in ieder geval ontbreken, hij verwacht op 2 januari geopereerd te worden aan zijn kruisband, een blessure die hij opliep in de uitwedstrijd tegen voetbalvereniging Buurse op 8 oktober”.

De weersvoorspelling voor de zaterdag is dermate dat het nog maar de vraag is of de wedstrijd door zal gaan, we gaan het zien!

Laatst aangepast op zaterdag, 16 december 2017 11:23
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren