WHC speelt gelijk met 20-20 in zinderende wedstrijd

WHC heeft vanavond in eigen huis gelijk gespeeld tegen HVBS, het werd 20-20. Al na enkele minuten kwam het 2-3 achter. Daarna ging de wedstrijd gelijk op, tot de 20e minuut toen WHC iets uitliep: 7-6 en 9-7. De gasten kwamen weer bij tot 9-8 en de ruststand was uiteindelijk 10-8. Na de rust liep WHC uit naar 13-9 en 15-12. Toch gaven ze niet op. Het ging gelijk op en HVBS kwam tot 16-16 terug. Een spannende slotfase volgde. 18-17, 19-18. Bij deze stand hield Monique een penalty van HVBS tegen, de overwinning lonkte. Vlak voor tijd kwam WHC op 20-19, maar toch werd het in de laatste seconden gelijk. Trainer WHC Theo van der A: "We hebben voor elke punt gevochten, maar we hebben een punt in Hengevelde gehouden.  We kunnen goed terug kijken op de eerste helft van de competitie."