maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mike verliest: "Excelsior zakt maar in"

  • zondag, 17 december 2017 22:50
  • Geschreven door 
Mike verslagen bij de 2-0 Mike verslagen bij de 2-0

De Wegdamse Mike te Wierik heeft met FC Groningen verloren van Excelsior met 2-0. De thuisploeg kwam na acht minuten op voorsprong en behield de leiding tot het einde. Negen minuten voor tijd werd de wedstrijd beslist: 2-0. Na de zeventiende speelronde staat FC Groningen dertiende op de ranglijst. Mike,  is dit nu een domper op de euforie van afgelopen wedstijd of? “Ja, dat denk ik wel. We waren van plan de week goed afsluiten, maar dat is helaas niet gelukt. De eerste helft was prima op die standaard situatie na. Je krijgt 3 tot 4 100% kansen die er niet in gaan en dan is de tweede helft niet goed. Excelsior zakt alleen maar in en schieten alle ballen weg, maar zelf waren we in de tweede helft niet goed genoeg om het om te draaien. wat mij persoonlijk betreft, ik heb niet veel te doen gehad. Alleen bij de laatste goal moest ik kiezen tussen twee man, en dan tikt hij hem helaas voor m’n neus langs binnen. Dat had beter gekund”.

excgro3

Laatst aangepast op maandag, 18 december 2017 07:44
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren