maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV´34 vanavond in actie in laatste ronde poulefase Tukkercup

  • dinsdag, 19 december 2017 17:18
  • Geschreven door 

Ook de laatste pot is belangrijk! Nu speelronde 2 erop zit, wil nog niet zeggen dat alles beslist is. Tuurlijk, zijn er bij enkele poules al bekend welke verenigingen doorgaan naar de knock-out fase, maar voor deze fase kan het wel voordelig zijn om als 1e te eindigen in de poule. Hieronder later meer. Het lijkt onmogelijk dat WVV '34 niet overwintert, maar ook hier kan het heel gek lopen. Bij een ruime overwinning van sc Overdinkel in Hengevelde en door eventuele andere gunstige uitslagen voor de heren uit Overdinkel in de poule, kan het zomaar zijn dat de groen-gelen er ineens uit liggen. Hieronder alle voorbeschouwingen op een rij van de wedstrijden van vanavond in de Tukkercup:

Poule A

Deze poule kende helaas een tegenvaller. Sportlust Glanerbrug besloot zichzelf terug te trekken i.v.m. personele problemen. Zeer jammer, want zo is TVO ineens klaar met dit toernooi. 0 punten uit 2 duels wil zeggen dat SDC '12 en Eilermark (beide 3 punten uit 1 duel) in Denekamp onderling gaan bepalen, wie als poulewinnaar naar de knock-out fase gaat.

Poule B

Poule B kent een verrassende koploper. 4e-klasser GFC uit Goor gaat met 6 punten uit 2 duels aan de leiding en is al zeker van overwintering. De laatste wedstrijd is een hofderby welke ook ze ook nog 2 keer tegenkomen in de competitie. GFC gaat op bezoek bij SC Markelo. De strijd om de 2e ticket voor na de winterstop is extra spannend, aangezien Avanti Wilskracht, Victoria '28 op bezoek krijgt. Avanti Wilskracht heeft namelijk maar 2 punten meer dan Victoria '28 en sc Markelo.

Poule C

In Poule C zijn de kaarten geschud. vv Bentelo en de beloften van Rigtersbleek waren een maatje te klein in deze poule. Onderling mogen ze in Enschede bepalen, wie de eer mag redden voor de 3e plek. Oppermachtig waren zowel de beloften van HSC '21 en 3e-klasser Saasveldia. Om te bepalen wie poule winnaar wordt, gaan de sporters uit 'Soasel' op bezoek in Haaksbergen.

Poule D

Een spannende poule D. vv Twente is sowieso door naar de volgende ronde en zal de laatste wedstrijd in de poule een echte Goorse derby aangaan met en bij Hector. Tijdens deze wedstrijd gaat het niet om een plek in de poule, maar gaat het om de eer. De Goorse eer! Voor de 2e knock-out fase ticket gaat 1e-klasser de Zweef op bezoek bij de beloften van Excelsior '31. Een spannende pot, welke (let op) een week eerder op 12 december a.s. gespeeld gaat worden.

Poule E

Deze poule is beslist. ZVV De Esch ontvangt KVV Losser, maar beide verenigingen zijn al door naar de volgende ronde. Het gaat ook hier alleen voor de koppositie in de poule. CVV Achilles ontvangt sv Enter en zullen gaan strijden voor een 3e plek om toch met een goed gevoel de winterstop in te gaan.

Poule F

Bon Boys kende 2 moeizame zeges. DETO kende 2 overtuigende zeges. Beide zijn al wel door, maar wie gaat er als poule winnaar de winter in? We gaan het zien in Vriezenveen. De studenten van Drienerlo mogen in en tegen Buurse proberen te laten zien dat de vorige uitslagen een incident waren. Ze gaan beide uit maken, wie op de 3e plek eindigt.

Poule G

In deze poule is er nog 1 ticket vrij, maar hier heeft iedereen nog kans op. Alleen DOS '37 is verzekerd van de volgende ronde, maar zal toch hun sportieve plicht moeten vervullen in een uitwedstrijd tegen Vogido. Een knap punt haalde de troepen van trainer Michael Dikken van vv Haaksbergen tegen Vogido, maar heeft wel 3 punten nodig in de laatste wedstrijd tegen Aramea. Maar ook Aramea heeft de punten nodig om te overwinteren. DOS '37 2-6 / Aramea 2-3 / Vogido 2-1 / vv Haaksbergen 2-1. Het kan dus alle kanten nog op.

Poule H

Je zou denken dat na 2 wedstrijden de Tukker Cup erop zit voor Achilles '12. Met 0 punten uit 2 duels, lijkt het onmogelijk om te overwinteren, maar 'it ain't over till the fat lady sings'. Want mochten de Hengeloërs ruim winnen uit bij Juventa '12 en blijven de resultaten op de andere velden gunstig, kan het maar zo zijn dat Achilles '12 op doelsaldo door gaat. Wat ook onmogelijk lijkt is dat WVV '34 niet overwintert, maar ook hier kan het heel gek lopen. Bij een ruime overwinning van sc Overdinkel in Hengevelde en door eventuele andere gunstige uitslagen voor de heren uit Overdinkel in de poule, kan het zomaar zijn dat de groen-gelen er ineens uit liggen.

Genoeg om in de gaten te houden deze maand.

(bron: http://tukker-cup.nl/ )

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren