maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WVV’34 glansrijk door naar de volgende ronde Tukkercup

  • dinsdag, 19 december 2017 22:28
  • Geschreven door 

In de laatste poulewedstrijd van de Tukkercup won WVV vanavond thuis met 4-1 van vierde klasser sportclub Overdinkel. Na ruim een half uur spelen kwamen de Hengeveldenaren nog op een 0-1 achterstand. De bal kwam terug van de paal en volgens grensrechter Marc Pelle stond de doelpuntenmaker op dat moment in buitenspelpositie. De matig fluitende scheidsrechter negeerde het vlagsignaal. Dit was tevens de ruststand. Met 5 wissels werd er aan de 2e helft begonnen, Mahmoud Jaafil leek uitgeslapen uit het weekend te zijn gekomen en ontpopte zich tot de man van de wedstrijd: 

tukkercup 3

Zijn 1e actie kort na de thee leidde tot een hoekschop van Wouter Roescher die binnengekopt werd door Gijs Pierik. Amper een minuut later passeert Mahmoud zijn tegenstander binnen de 16 buitenom en met een schuiver in de verre hoek bracht hij WVV in no time op voorsprong.

Zeven minuten later was het wederom de wakkere Mahmoud, deze keer werd hij in de 64e minuut op links diep gestuurd, het werd een rollertje die haalbaar leek voor de verdediger, de 3-1 verscheen op het scorebord.
In de 79e minuut werd het zelfs nog 4-1. Het was Wouter Horstink die na een sublieme pass van Lars Aarnink koelbloedig afrondde.

Met 3 overwinningen, Achilles 2-0, Juventa 1-3 en vandaag de 4-1 overwinning op sportclub Overdinkel is WVV glansrijk als groepswinnaar door naar de volgende ronde, loting op 10 januari.

tukkercup 2

Justin Alferink

Opstelling: Wouter Assink (Tom Pierik) Martijn Baas, Jos ter Huurne, Justin Alferink (Thijs Assink) Gijs Pierik, Bas Assink (Lars Aarnink) Wouter Roescher, Wouter Horstink, Tom ten Breteler (Mahmoud Jaafil) Hamoudi Jaafil (Rick Baas)
(Alle wissels vonden plaats in de rust.)

DRbXPd8WkAEl12

Laatst aangepast op dinsdag, 19 december 2017 22:51
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren