maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Mike sluit eerste seizoenshelft goed af

  • zondag, 24 december 2017 17:08
  • Geschreven door 

Mike te Wierik heeft met FC Groningen 2017 op een prima wijze afgesloten. Een 4-0 zege op Sparta Rotterdam in het Noordlease Stadion kwam tot stand in de tweede helft na een 0-0 ruststand. De ene mogelijkheid na de ander werd voor rust om zeep geholpen. Ik dacht even aan dat oude wetje van; als je hem zelf niet maakt dan, jij Mike? : “Ja, dat spookte ook wel eventjes door m’n hoofd in de rust. Zo ging het vorige week ook, zij 1 kans en dan de bus parkeren. Maar gelukkig hebben we de tweede helft 4 goals gemaakt. Ik denk dat we de eerste helft minimaal 2 keer hadden moeten scoren, maar dat gebeurde niet helaas. Na rust hebben we het prima uitgespeeld alhoewel we er nog wel meer hadden kunnen maken. Aan de andere kant, we hebben ook bijna niks weggegeven en de nul gehouden, dus we gaan nog met een positief gevoel de winterstop in”.
En hoe zien voor jou de komende twee weken eruit, vakantie?

“Ik heb nu twee weken vakantie inderdaad. Op 7 januari moet ik weer trainen en 8 januari gaan we op trainingskamp naar het Spaanse Marbella. Ik doe niet zo veel de komende twee weken, lekker thuis met familie en vrienden en dan zien we het wel. Komt wel goed uit deze vakantie, ik heb de hele week al last gehad van m’n hamstring dus vandaag in de eerste helft zat dat nog wel wat in m’n hoofd, maar de tweede helft was dat weg. En ging het ook gewoon goed”.

Lars Veldwijk maakte vandaag bij FC Groningenvlak na rust 1-0, invallers Tom van Weert en Ritsu Doan 2-0 en 4-0. Frederik Holst van Sparta maakte 3-0 in eigen doel. FC Groningen gaat met 20 punten uit 18 duels als twaalfde de winterstop in.

 

Laatst aangepast op zondag, 24 december 2017 17:21
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren