maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oliebollenloop zaterdag 30 december; Lekker sportief het jaar uit!

  • donderdag, 28 december 2017 06:46
  • Geschreven door 

Op zaterdag 30 december organiseert Loopgroep Hengevelde haar jaarlijkse Oliebollenloop, de start is vanaf Twenteland Eieren (familie Wegdam) aan de Kerkstraat 2. Deelname is gratis. Je kunt kiezen uit drie verschillende afstanden, namelijk 5 kilometer, 8 kilometer en 10 kilometer. Inschrijven kan tussen 08.30 en 08.45 uur. Om 08.45 uur zullen we gezamenlijk warmlopen en om 09.00 uur is de start. Iedereen kan mee doen, dus ook niet-leden van Loopgroep Hengevelde! Inschrijving en start vinden eveneens plaats bij Twenteland Eieren (familie Wegdam) aan de Kerkstraat 2.

De sfeer rond de Oliebollenloop is altijd gemoedelijk. Het is aan jou of je mee doet om de gezelligheid, een mooie tijd neerzetten of het wedstrijdelement. Na afloop is er tijd voor een gezellig samenzijn onder het genot van welverdiende koffie en natuurlijk een lekkere oliebol!

Tot zaterdag de 30e!

Sportieve groet,
Loopgroep Hengevelde

NB. Wil je het jaar 2018 sportief beginnen, loop eens een keer geheel vrijblijvend mee tijdens een van onze trainingen.

Laatst aangepast op donderdag, 28 december 2017 08:50
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren