maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ontdek het plezier van hardlopen bij Loopgroep Hengevelde

  • woensdag, 03 januari 2018 05:07
  • Geschreven door 

Lijkt het hardlopen je wat, maar je hebt net die stok achter de deur nodig om ook daadwerkelijk te beginnen? Of loop je al voor jezelf en wil je in verenigingsverband het lopen op gaan pakken? Kom dan eens kijken bij Loopgroep Hengevelde. Loopgroep Hengevelde start vanaf zaterdag 27 januari 2018 een beginnersgroep. Je maakt dan, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer op een verantwoorde wijze kennis met het hardlopen. Hoe begin je met hardlopen? Hoe krijg je je conditie op peil? Hoe voorkom je blessures en welke schoenen en kleding zijn geschikt voor het hardlopen? Dit zijn allemaal aspecten die tijdens de trainingen aan bod komen. De trainingen zijn elke zaterdagmorgen van 9.00 tot 10.15 uur en starten vanaf kleedkamer 9/10 op het sportpark Rupertserve. Carla Koenderink:"We trainen gezamenlijk in 9 weken naar de 5 kilometer. Wil je een beloning voor je harde werken? Dan is het leuk om bijvoorbeeld samen met andere lopers van de loopgroep mee te doen aan de Kastelen-estafetteloop in Diepenheim.
De voordelen: 


• Je traint in een groep, samen lopen is gewoon leuker
• Je krijgt training van een gediplomeerde trainer
• Binnen 9 weken leer je 5 km aaneengesloten te lopen op je eigen tempo

Lijkt het je wat? Meld je dan aan voor een vrijblijvende training op zaterdagmorgen 27 januari om 9.00 uur door een mailtje te sturen naar: [email protected]
Als je wat meer informatie wilt kun je contact opnemen met Yvonne Bax (kan via eerder vermeld mailadres).

Kun je al 5 km lopen en wil je graag in groepsverband verder trainen! Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Loopgroep Hengevelde. Stuur een mailtje naar [email protected] dat je graag een maand vrijblijvend mee wilt trainen. Er wordt dan contact met je opgenomen en in overleg spreken we dan een startdata af.

Check ook onze website: www.loopgroephengevelde.nl 
De kosten voor de beginnersgroep zijn 10 euro. Word je na deze 9 weken lid van Loopgroep Hengevelde, dan wordt de 10 euro met je contributie verrekend.

Wij zien je graag lopen bij Loopgroep Hengevelde!"

Laatst aangepast op dinsdag, 02 januari 2018 22:12
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren