maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Opgave FIFA toernooi Hengevelde van start

  • woensdag, 03 januari 2018 15:24
  • Geschreven door 

Op zaterdag 3 februari wordt er een FIFA 2018 toernooi gehouden. Ook in Hengevelde ontkomen we niet aan het wereldberoemde voetbalspel.  Er wordt in verschillende leeftijdscategorieën gestreden om de prijzen die dag. Namelijk van 14.00 uur tot 18.00 uur in de leeftijdscategorie tot 18 jaar. Inschrijfgeld is € 2,50 p.p. Vanaf 20.00 uur tot 0.00 uur in leeftijdscategorie vanaf 18 jaar. Inschrijfgeld is € 5,- p.p.  De finale zal gespeeld worden op de beamer in de kantine van WVV’34. Inschrijven is vanaf nu mogelijk via de mail: [email protected] Vermeld daarbij je teamnaam, naam en leeftijd van de spelers.  

Er is plek voor maximaal 40 teams.

Laatst aangepast op woensdag, 03 januari 2018 15:27
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren