maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Super Coole Volleybalmiddag

  • woensdag, 03 januari 2018 16:23
  • Geschreven door 

Net als afgelopen jaar in de kerstvakantie organiseerde volleybalvereniging Cupido een super coole volleybalmiddag voor de basisschooljeugd vanaf groep 3! Sporthal de Marke was vanmiddag rijkelijk gevuld met een kleine 30 jeugdige volleyballiefhebbers voor de tweede editie van de Coole Volleybalmiddag. (KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM)
De eerste oefeningen werden gezamenlijk gedaan in de vorm van het ” vuurwerkspel”, een tikspel met veel beleving! Daarna werden de kinderen in 6 teams verdeeld:

Zo moest er op één mat in zo min mogelijk duikbewegingen naar de overkant verplaatsen. Daarna werden de jeugdige fanatiekelingen op leeftijd in 3 groepen verdeeld waar de balvaardigheid, door een rollende bal in allerlei manieren in te halen en te bemachtigen, getest. Het tafeltennisspel, door met een skippybal via de grote matten over de kasten gooien, leverde fanatieke wedstrijdjes op.  Dit natuurlijk alles in competitie verband, en het ging er fanatiek aan toe en de pauze was dan ook zeker geen overbodige luxe. Hier werd dan ook genoten van de ranja en de krentenbollen, beschikbaar gesteld door bakkerij Nollen.

Na de welverdiende pauze werd de sprongkracht getest, hoe hoog kan men uit stand springen door de matten steeds hoger op te stapelen.  Vervolgens gingen de kleinsten verder met het leren van het echte volleybal, bovenhandse en onderhands techniek. Ook het opslaan en smashen werd geoefend en daarna nog een partij. Bij de ouderen werd het een partij met een doek ertussen, het zogenaamde “blind-volleybal”.

Al met al een geslaagde middag, alle vrijwilligers bedankt en Nollen bedankt voor de krentenbollen!

Laatst aangepast op woensdag, 03 januari 2018 23:00
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren