woensdag 24 april 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Winnaar Wegdamnieuws Eredivisie in Liverpool: “Geweldig! Virgil van Dijk!

  • zaterdag, 06 januari 2018 10:25
  • Geschreven door 

Dani Morsink koos ervoor om zijn eerste plek in de Wegdamnieuws Eredivisie te verzilveren in Liverpool, hij kreeg 2 kaarten, zijn neef had geluk. De duurste verdediger van de wereld maakt kort voor tijd de winnende goal bij zijn debuut in de Mersey-Side derby Liverpool-Everton, de stadions staan amper 500 meter van elkaar. Dani Morsink:” Geweldig! Echt mooi, we zaten dicht bij de Everton supporters, maar die kunnen er ook wat van. Het is echt haat en nijd tussen die twee supportersgroepen. Een harde 'You Never Walk Allone’ daar op Anfield joh! (KLIK HIER VOOR HET FILMPJE VAN DANI) Oh echt mooi! Ja echt 3x zo mooi als in de Veste! Oh Virgil van Dijk!
Volgens Liverpool-coach Jürgen Klopp was het debuut van Virgil van Dijk in zijn ploeg het beste te omschrijven als een sprookje. 

liverpool dani 3

Een rondleiding door Anfield

De Nederlandse verdediger kopte vrijdag bij zijn eerste optreden in de derby tegen Everton kort voor tijd het winnende doelpunt binnen, 2-1. Everton wist in 18 jaar, in welke competitie dan ook niet te winnen bij de buurman. De twee stadions worden van elkaar gescheiden door een park.


liverpool dani 2

William ("Bill") Shankly (Glenbuck (East Ayrshire, Schotland), 2 september 1913 – Liverpool, 29 september 1981) was een Schots voetballer en coach, die vooral bekend werd als trainer van Liverpool FC.

Geen van beide clubs nemen hun fans uit onderscheidene delen van de stad of van godsdienstige klassen (zoals bij de Glasgow-derby) dus de fans vermengen zich op het werk en sociaal. Op het veld gaat het er echter doorgaans niet vriendelijk aan toe; dit is de derby met de meeste rode kaarten.


Het is bijzonder zeldzaam voor een speler die gespeeld heeft voor beide clubs, dat wegens de grote rivaliteit.

Laatst aangepast op zaterdag, 06 januari 2018 12:02
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Als je je druk maakt om niks

heb je niks om je druk over te maken

Suggesties ? [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren

coupon code dreamweaver cs5.5 cc master collection for mac software for mac streets trips 2013 streets trips 2013 for