maandag 23 juli 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

WHC verliest opnieuw van Lettele: 28-40

  • zaterdag, 06 januari 2018 21:14
  • Geschreven door 
WHC had het niet makkelijk vanavond, de foto spreekt boekdelen WHC had het niet makkelijk vanavond, de foto spreekt boekdelen

WHC heeft vanavond in eigen huis met 28-40 verloren van Lettele. In de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen verloren de Hengeveldse dames ook al van de withemden. Met rust was de kloof nog relatief klein, 14-18. De eerste minuten van het duel kon WHC nog goed meekomen, het stond 1-1, 2-4, 4-6 en 6-7. In de 11e minuut hield keepster Moniek Huisman nog een penalty tegen en leek WHC punten te kunnen halen. Tot 7-8 zat het er nog in, maar met rust was er een gaatje van 4 doelpunten geslagen door de gasten. Na rust was WHC de onderliggende partij. Lettele liet weinig van WHC heel en liep uit naar 28-40.

klanten1
Loes Brummelhuis

klanten2
Manon Borghuis

Laatst aangepast op zaterdag, 06 januari 2018 21:18
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

We willen dat kinderen zelfstandig leren denken,

totdat ze niet meer doen wat wij willen

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren