maandag 25 juni 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Samenwerking COOP Hengevelde en WVV'34

  • zaterdag, 06 januari 2018 21:55
  • Geschreven door 

Het bestuur van WVV´34 is verheugd te laten weten dat de COOP de nieuwe leverancier is voor de kantine van WVV’34. Stefan Hemel, eigenaar van onze plaatselijke supermarkt, was al één van onze sponsoren en wordt nu onze leverancier van alle dranken en zoetwaren die in de kantine worden aangeboden. Voorzitter Maurice Workel over de samenwerking: “De COOP onderscheidt zich met name door de flexibiliteit waarmee zij kunnen leveren aan de kantine en denken hierin constructief met ons mee. Het is mooi dat we elkaar hiervoor lokaal weten te vinden en we zijn als bestuur dan ook trots op deze samenwerking. Uiteraard is de samenwerking met COOP voor WVV’34 ook financieel aantrekkelijk. We gaan gezamenlijk voor een vruchtbare en langdurige samenwerking.”

(bron: www.wvv34.nl)

Laatst aangepast op zaterdag, 06 januari 2018 21:59
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Ja - 65.7%
Nee - 31.5%

Aantal stemmen: 359
Stemmen op deze enquete is niet meer mogelijk. op: juni 6, 2018

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Later? Later is al lang begonnen!

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren