Nieuwjaarsreceptie drukker dan ooit

Het was volle bak zaterdagavond in de kantine van WVV’34 bij de gezamenlijke nieuwjaarsreceptie voor leden, sponsoren en vrijwilligers van WVV'34, WHC, WTC, Cupido en Loopgroep Hengevelde. Na de opening van WHC-voorzitter Vincent Nollen volgde een terugblik op het afgelopen jaar door gastspreker Arie Wegereef die op eigen humorvolle wijze het sportieve jaar samenvatte. Lovende woorden waren er voor de onlangs overleden Engelien Workel wat ze allemaal voor sportminnend Hengevelde heeft betekend waarna een indrukwekkend applaus volgde.
Enkele hoogtepunten van de ludieke “nieuwjaarstoespraak:

De vraag wat gender neutraal nou in het Twents zou zijn bleef onbeantwoord, maar verder kwam elke sportvereniging voorbij. Zo zou de loopgroep Hengevelde bij de Kastelenloop in Diepenheim tijdens de prijsuitreiking al bij Varenbrink hebben gezeten, ze leken Rick Satink wel die schitterde door afwezigheid bij de huldiging op het gemeentehuis afgelopen week!

Amuzant trainde tegenwoordig bij de entree van sporthal de Marke, Arie suggereerde dat Cupido en WHC gesommeerd was om op die avonden zo geluidsarm mogelijk de trainingen af te werken.

Dan ’t Kooltje, het looppad richting het toilet was dermate smal dat het een hele opgave zou zijn om de wc “mee-too” vrij te bereiken. De oplossing werd geboden; na het afscheid van Harrie van de Krog kreeg Theo Kleinsman in de aanliggende autogarage het werk toch niet meer af en dus kon Brian Kuipers het café wel uitbreiden tot aan de beek.

NIX-18 was ook deze avond het motto van de sportbesturen, maar er was Arie iets bijzonders opgevallen tijdens de kerstmarkt in Hengevelde. Er lagen wel 10 lege bierflesjes in het kribje van kindje Jezus bij de levende kerststal. Geen wonder dat Jezus met Pasen alweer zou overlijden!

Na een eerste poging nam dj Kasper Put de regie van de avond over, de dames van WHC druppelden binnen na de grootste nederlaag van het seizoen en zo werd een receptie omgedoopt tot een ware Nieuwjaarsparty!