donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tom Brummelhuis bezig aan laatste seizoen bij Excelsior'31

  • vrijdag, 19 januari 2018 13:52
  • Geschreven door 

Hengeveldenaar Tom Brummelhuis zal op zoek moeten naar een nieuwe voetbalclub. Excelsior'31 gaat niet verder met de verdediger. Brummelhuis kwam deze zomer over van HSC'21 en kwam tot nu toe 14 competitiewedstrijden in actie voor de nummer 2 in de hoofdklasse B. Voorheen speelde Brummelhuis enkele jaren in de hoofdmacht bij WVV'34 dat destijds in de 3e klasse uitkwam en vervolgens voor HSC'21, waar hij zowel in het 2e als het 1e elftal acteerde.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren