donderdag 24 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hoofdtrainer Theo van der A per direct weg bij WHC

  • vrijdag, 19 januari 2018 19:03
  • Geschreven door 

Theo van der A is niet langer hoofdtrainer van WHC, zo heeft WHC vanavond bekend gemaakt. In onderling overleg hebben het bestuur van WHC en Theo van der A besloten om de samenwerking per direct te beëindigen. Theo heeft ruim 2,5 jaar voor de groep gestaan in Hengevelde. Eind november zijn er gesprekken geweest met Theo waarin besloten is dat we aan het einde van het seizoen afscheid van elkaar nemen. Helaas was het voor Theo en de selectie niet meer mogelijk om de rest van het seizoen in goede harmonie af te ronden. WHC: "Wij betreuren deze gang van zaken als bestuur ten zeerste. We wensen Theo alle goeds voor de toekomst en danken hem voor zijn inzet en de goede en prettige samenwerking van de afgelopen 2,5 jaar." Wie het seizoen gaat afmaken als trainer is nog niet bekend.

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren