maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido Dames ontvangen Grol uit Groenlo.

  • donderdag, 08 februari 2018 21:41
  • Geschreven door 

Vrijdagavond om acht uur staat de thuiswedstrijd van Dames 1 van Cupido tegen het eerste damesteam van Grol uit Groenlo op het programma. De Grolse dames verkeren in de middelste regionen op de ranglijst. De meiden van trainer Ben Trof staan momenteel op de 2e plaats met en achterstand van 12 punten op de koploper Holyoke, maar ook drie wedstrijden minder gespeeld. Holyoke heeft woensdag weer een punt laten liggen in de uitwedstrijd tegen DVO. Ben: “Het is dus zaak dat we de eerstkomende wedstrijden voldoende punten halen. We zullen elke wedstrijd vol aan de bak moeten om geen onnodig setverlies te lijden. In de laatste uitwedstrijd werd helaas een set ingeleverd, wat niet nodig was geweest. Setverlies kan altijd plaats vinden, maar dan wel op een manier dat daar mee te leven valt”.
De aanvang van de wedstrijd in De Marke is om 20.00 uur en niet zoals gebruikelijk om 21.00 uur.
Het team zal zeker ondersteunt worden door de mini van de week: DONNA KOEBRUGGE

Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren