maandag 21 mei 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cupido doet zichzelf met 3-1 overwinning tekort

  • vrijdag, 09 februari 2018 22:58
  • Geschreven door 

Dames 1 van volleybalvereniging Cupido heeft vanavond thuis met 3-1 gewonnen van Grol 1. Nadat de eerste 2 sets ruim in het voordeel van de groen gelen uitviel, mag die ene verlies set rustig een teleurstelling genoemd worden in de jacht op plek 1. Vooral gezien het feit dat de Wegdamse dames veruit de bovenliggende partij waren in deze fase. De eerste set begonnen de geel-groene krachtig, het blok zat dicht, de pass-lijn stond goed en de ballen werden afgemaakt. Deze set werd dan ook ruim met 25-14 gewonnen. De tweede set werd dit mooie spel doorgezet, halverwege de set ging Susan Beuving door haar enkel.Haar positie werd heel goed opgevangen door haar zusje: alle complimenten voor Marieke Beuving.
Maureen Grefte: 

cup 9 feb 18 31

 ”In deze set was ook de mooie opslag serie van Jolijn Rotink, met z'n allen hebben we deze set gewonnen voor Susan met een stand van 25-12.
Susan Beuving kon de derde set weer beginnen. Deze set verliep zoals de vorige twee, met z'n allen hebben we het gedaan, krachtig spel en geen angst. Onverwachts bezoek kwam langs, de tribune zat opeens vol met de carnavalsvereniging uit Hengevelde. Uit volle borst hebben ze de dames van Cupido aangemoedigd. Dit resulteerde een in een 25-13 winst.
De vierde set begon Cupido met het gevoel dat het goed zou komen, doorgaan zoals we de hele wedstrijd gespeeld Hebben: op scherp en punten maken. Dit verliep helaas anders dan gepland, we speelden niet zoals de eerste drie sets. Het lukte niet meer, helaas schoten we te kort waardoor deze verloren werd met een stand van 20-25”.

cup 9 feb 18 32

 

cup 9 feb 18 33

 

KLIK HIER VOOR EEN FOTOALBUM

Laatst aangepast op vrijdag, 09 februari 2018 22:59
Redactie WN

De redactie van WegdamNieuws.nl bestaat uit Arthur Schoneveld en Raymond Wegdam. In samenwerking met enkele gastredacteuren proberen zij Hengevelde en omstreken dagelijks te voorzien van het laatste nieuws!

Website: www.wegdamnieuws.nl E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Reacties van iedereen die worden direct, zonder tussenkomst van de redactie, op de site geplaatst. We gaan ervan uit dat je op een fatsoenlijke manier reageert en inhoudelijk op elkaar reageert. De reacties gaan over het onderwerp van discussie, niet over de personen die de reacties plaatsen. Reacties met beledigingen of scheldwoorden worden verwijderd.

all4gsm

Dorpsagenda powered

sio

agendahvelde

De verhalen van Gijs worden u aangeboden door

Reacties van lezers

Enquête

Hengevelde is toe aan een 'Dorpsraad'

Koop bij onze sponsoren

waar

WN op socialmedia

Zoeken op deze site!

Spreuk van de week

Niet wat je bent is wat je beperkt

Maar wat je denkt dat je niet bent

Tip spreuk: [email protected]

Koop bij onze sponsoren

Koop bij onze sponsoren